Servicii

Flacoane din plastic

Flacoane din plastic, PET- uri, bidoane, denumiri diferite pentru aceeasi produs. Exact din cauza ca sunt atat de larg utilizate, au asa de multe denumiri. Flacoanele din plastic sunt acele recipiente fabricate din material 100% reciclabil, care vin in nenumarate forme si marimi, datorita posiblitatilor infinite de turnare.

Opacitatea materialului utilizat, grosimea lui, marimea gatului, forma recipientului si capacitatea, toate sunt niste caracteristici deosebit de importante. Alegerea corecta este importanta nu doar din punctul de vedere al marketingului, dar poate fi un ajutor si din punct de vedere logistic, sau practic.

Aceste flacoane sunt indispensabile pentru industria chimica, cea alimentara. Le folosim in mai toate domeniile, fie vorba de depozitare de medicamente, sau transport de lichide, in conditii sigure. Avand in vedere flexibilitatea lor, sunt mai practice decat sticlele, dar si mai usoare in aceeasi timp.

Pentru a veni in ajutorul clientilor nostri, pe webshopul www.allingpackaging.ro, echipa noastra a adus o gama variata de flacoane din plastic, pentru a satisface absolut toate nevoile posibile.

De la flacoane simple, de diferite marimi, cu capac traditional, pana la flacoanele speciale pentru pipeta, sau capac ce poate fi capsat, gasiti in oferta noastra absolut toate solutiile tehnice disponibile, in diferite marimi si culori. Pentru a restrange oferta si a usura alegerea, va rugam sa folositi filtrul din stanga, in functie de doleante!

Dorim sa va reamintim ca echipa noastra sta la dispozitia clientilor nostri oricand, cu inscriptionare personalizata, servicii de tiparire, din punctul design-ului, pana la executare si livrare! Ofertele detaliate le gasiti in submeniul „Servicii”.

Sudură oxigaz, dar nu oricum!

Sudura este o metodă de îmbinare nedemontabilă a metalelor folosită destul de des în industria producătoare de agregate agabaritice. Sunt foarte multe cazuri când anumite piese sunt confecționate din bucăți și sunt îmbinate prin sudură oxigaz. Aceste suduri deseori trebuie să reziste la presiuni înalte și la solicitări mecanice deosebite. Din această cauză, calitatea rostului de îmbinare trebuie să fie realizată în condiții optime și să ofere precizie excepțională la montare. Continue reading

Vizitati oferta de masini CNC!

Porniti o afacere noua in domeniul prelucrarilor industriale? Stiti ca aveti nevoie de masini CNC perfomante dar nu stiti ce fel si de care sa alegeti? Iata un mic ajutor sa puteti decide! In prima faza trebuie sa fiti constient ce veti face in urmatorii 2-3 ani. Ce fel de productie se va petrece in uzina Dvs. Cu siguranta veti produce piese metalice si nemetalice si cu siguranta veti primi comenzi sa executati si ceva frezari. Grav! Dar nu chiar atat de mare este necazul! Asta presupune sa aveti in dotare cel putin doua aparate profesionale cu care sa puteti efectua aceste comenzi. Continue reading

La ce e buna masina de debitat cu plasma?

masina de debitat cu plasmaCand se pune problema proiectarii unei piese noi din metal apare imediat problema costurilor de productie. Actualmente tot ce se produce in industrie se optimizeaza astfel ca costurile sa fie minimale, fara a face rabat la calitate. Imediat dupa gasirea formei finale a piesei, se concepe linia de productie cu care se vor putea realiza pe banda rulanta semifabricatele. Fiind vorba de o piesa metalica, semifabricatul se poate realiza prin turnare sau prin prelucrare mecanica. Masina de debitat cu plasma poate fi o solutie optima pentru pregatirea pieselor.

Cu acest utilaj se pot realiza forme foarte complexe cu pierderi minime de material. Linia de taiere este exacta, fara bravuri si cu deformari termice nesesizabile. Masina de debitat cu plasma este recomandata pentru a se folosi la debitarea tablei de grosime mica sau medie pana la 32 mm. Daca piesa este prevazuta de a fi realizata din tabla mai groasa, este recomandata folosirea masinilor CNC cu flacara oxigaz care poate taia si peste grosimi de 100 mm.