Flacoane din plastic

Flacoane din plastic, PET- uri, bidoane, denumiri diferite pentru aceeasi produs. Exact din cauza ca sunt atat de larg utilizate, au asa de multe denumiri. Flacoanele din plastic sunt acele recipiente fabricate din material 100% reciclabil, care vin in nenumarate forme si marimi, datorita posiblitatilor infinite de turnare.

Opacitatea materialului utilizat, grosimea lui, marimea gatului, forma recipientului si capacitatea, toate sunt niste caracteristici deosebit de importante. Alegerea corecta este importanta nu doar din punctul de vedere al marketingului, dar poate fi un ajutor si din punct de vedere logistic, sau practic.

Aceste flacoane sunt indispensabile pentru industria chimica, cea alimentara. Le folosim in mai toate domeniile, fie vorba de depozitare de medicamente, sau transport de lichide, in conditii sigure. Avand in vedere flexibilitatea lor, sunt mai practice decat sticlele, dar si mai usoare in aceeasi timp.

Pentru a veni in ajutorul clientilor nostri, pe webshopul www.allingpackaging.ro, echipa noastra a adus o gama variata de flacoane din plastic, pentru a satisface absolut toate nevoile posibile.

De la flacoane simple, de diferite marimi, cu capac traditional, pana la flacoanele speciale pentru pipeta, sau capac ce poate fi capsat, gasiti in oferta noastra absolut toate solutiile tehnice disponibile, in diferite marimi si culori. Pentru a restrange oferta si a usura alegerea, va rugam sa folositi filtrul din stanga, in functie de doleante!

Dorim sa va reamintim ca echipa noastra sta la dispozitia clientilor nostri oricand, cu inscriptionare personalizata, servicii de tiparire, din punctul design-ului, pana la executare si livrare! Ofertele detaliate le gasiti in submeniul „Servicii”.